Tým U14 v neděli dopoledne odehrál další přátelské utkání. FC Sparta Brno U14 – FŠ Třebíč U14. Výsledek 10:6 (6:1)

V neděli 17.3. v 10:O0 hod. bylo v Jevišovicích na UMT zahájeno přátelské utkání našeho týmu U14 s týmem FŠ Třebíč U14

FŠ Třebíč je náš tradiční soupeř. Utkáváme se pravidelně. Letos řešíme podobný problém, protože i jejich ročník 2008 loni sestoupil z MSDŽ do Krajského přeboru.

Již v předzápasové přípravě byla na klucích znát únava plynoucí z náročného soustředění. U mnohých bylo potřeba ošetřit šrámy, které v jednotlivých trénincích na soustředění utrpěli.

Přesně v 10:00 pak utkání začalo.

Kluci bez ohledu na únavu, soupeře v prvním poločase herně i výsledkově předčili. I přes neproměnění minimálně dalších pěti vyložených šancí jsme první poločas vyhráli 6:1.

Do druhého poločasu jsme prostřídali. Únava již byla velmi znát. Ze zápasu odstoupili 2 hráči. S ohledem na signály bolesti jsme s preventivních důvodů poslali zbývajícího hráče (po zranění) ze střídačky do kabiny.

V úvodu druhého poločasu jsme přesto rychle vstřelili gól a vytvořili si další šance. Zlomem ve druhém poločasu byl faul na polovině soupeře, který odnesl v desáté minutě náš útočník. S bolestí odkulhal na střídačku a zbývajících 30 minut zápasu jsme tak dohrávali v desíti. Soupeř vycítil šanci zvrátit pro něj dosud nepříznivý výsledek. A vzhledem k okolnostem nás dokázal přetlačit a vstřelil nám ve druhém poločase 5 gólů. My jsme v něm vstřelili čtyři, takže utkání celkově skončilo naším vítězstvím 10:6.

17. 3. 2024, UMT Jevišovice, začátek 10:00 hodin, 2 x 40 minut
FC Sparta Brno U14 – FŠ Třebíč U14
Výsledek: 10:6 (6:1)

Góly: Kovář (4), Cibelenko (4), Beer (1), Mlčkovský (1)

Sdílejte: