Tým U14 ve středu odehrál další přátelské utkání. MFK Vyškov U14 – FC Sparta Brno U14. Výsledek 3:2 (2:0)

Ve středu 21.2. v 16:30 hod. bylo zahájen v areálu MFK Vyškov na UMT přátelské utkání našeho týmu U14 s týmem MFK Vyškov U14.

Úvod prvního poločasu patřil nám. Soupeře se nám podařilo zatlačit před jeho bránu, ale nic jsme z této úvodní fáze nevytěžili. Naopak se začal osmělovat soupeř. My jsme se i když již trochu méně opět snažili ve středu pole o přechod do útočné finální fáze individuálně, kličkování však často vedlo ke ztrátě míče a rychlým protiútokům hráčů Vyškova. Soupeř byl výborný. Nám se nedařila, tak jak bychom si představovali přechodová fáze, nevyváženě jsme využívali krajní prostory. Byli jsme mnohdy málo důrazní v osobních soubojích. Do několika málo šancí jsme se sice dostali, ale i přes snahu jsme první poločas prohráli 2:0.

Druhý poločas jsme začali směrem dopředu výborně, směrem dozadu příšerně. Brzy jsme inkasovali třetí gól a nevypadalo to moc dobře. Soupeř poté na chvíli malinko polevil v aktivitě, kterou jsme okamžitě převzali a dostali se zpátky do hry.

Hra se přelévala na obě strany. Šance byly na obou stranách. Góly se pak již podařilo vstřelit pouze nám. Z toho jeden z pokutového kopu za jasnou ruku soupeře v pokutovém území. I přes snahu do poslední vteřiny se nám však vyrovnat nepodařilo. A soupeř již také vedení nenavýšil, takže utkání skončilo výhrou domácích 3:2.

Celkově s odstupem hodnotíme další náročné přípravné utkání se silným vedoucím týmem Moravskoslezské divize starších žáku U14 pozitivně – jako náročné a přínosné. Hra je nejlepší trénink 🙂 Utkání nám ukázalo další věci, na kterých je mimo jiné potřeba pracovat a co zlepšovat.

22. 2. 2024, UMT Vyškov, začátek 16:30 hodin, 2 x 40 minut
MFK Vyškov U14 – FC Sparta Brno U14
Výsledek: 3:2 (2:0)

Góly: Cibelenko, Koki (z penalty)

Sdílejte: