Mikuláš cup

4. 12. jsme uspořádali v pořadí druhý náš turnaj – tentokrát o putovní pohár s mužstvy TOP úrovně na Moravě… Zúčastníli se ho SFC Opava, FC Zbrojovka Brno, 1. FC Slovácko, TJ Svitavy, HFK Třebíč a my – FC Sparta Brno. Některá utkání měla fantastickou úroveň a jsme moc rádi, že takto kvalitní mužstva přijala naše pozvání.

Vítězem turnaje se stala, s naprostým přehledem, SFC Opava, která jednoznačně kralovala ve všech svých utáních. Náš zápas s tímto mužstvem byl opravdovou ozdobou celého turnaje, jako jediní jsme jim dokázali vsítit dva góly a sahali po bodech. Jinak jejich manšaft procházel turnajem jako nůž máslem.

Naši borci hráli v celém turnaji fantasticky a přestože jsme byli oslabeni nemocemi a museli povolat dva hráče B – mužstva, hráli kluci skvěle a pouze neproměňování jasných šancí nás připravilo o body jak s Opavou, tak se Zbrojovkou, či Slováckem. Se Zbrojovkou nás paradoxně sestřelil dvěma góly (náš), později vyhlášený nejlepší hráč turnaje Dimo Zlinský.

Sestava: Dominik, Oliver, Peloš, Hugo, Urbi, Dan, Adam P., Honza, Seba

Trenéři: Zliňa, Peťa, Jirka

Zápasy:

Sparta – Třebíč – 7 : 0 – Urbi 2, Oli 2, Peloš, Adam, Domino

Sparta – Opava – 2 : 4 – Peloš, Seba

Sparta – Zbrojovka – 1 : 2 – Urbi

Sparta – Slovácko – 1 : 2 – Urbi

Sparta – Svitavy – 3 : 1 – Oli, Urbi, Domino

Ještě jednou chci opravdu vyzdvihnout výkony kluků v zápasech s Opavou, Zbrojovkou a Slováckem! Toto byly opravdu prohry, které žádnému trenérovi nemohou vadit, se vztačenou hlavou a naprosto heroickými výkony, kterým chyběly pouze vyrovnávací, či vítězné góly!!!

Nejlepší střelec turnaje: Jan Doseděl – SFC Opava – 9 gólů

Nejlepší hráč turnaje: Dimo Zlinský – FC Zbrojovka Brno

Nejlepší brankář turnaje: Tým 1. FC Slovácko

Pořadí:

1. SFC Opava – 5 – 0 – 0 – 26 : 4 – 15

2. FC Zbrojovka Brno – 3 – 1 – 1 – 14 : 7 – 10

3. 1. FC Slovácko – 3 – 1 – 1 – 13 : 12 – 10

4. FC Sparta Brno – 2 – 0 – 3 – 14 : 9 – 6

5. TJ Svitavy – 1 – 0 – 4 – 7 : 22 – 3

6. HFK Třebíč – 0 – 0 – 5 – 5 : 25 – 0

Sdílejte: