FK SK Bosonohy – FC SPARTA BRNO 1:3

Branky: Pojsl, Krejčí, Stehlík

Za již klasického podzimního počasí jsme o víkendu sehráli zápas s tradičním soupeřem FK SK Bosonohy. Nutno říci, že na tomto hřišti se nám dlouhodobě nedařilo bodovat natož zvítězit. Zápas, probíhal v bojovné atmosféře, plných tvrdých osobních soubojů, až bych řekl zákeřné hry ze strany domácích s cílem co nejvíce naše kluky rozhodit. Nejvíce se snad připravili na Pojslíka, který se s tím ale porval víc než dobře a ještě přidal jeden důležitý gól.

Změna skóre proběhla už ve 3. minutě zápasu, kdy soupeř udeřil po standardní situaci. Od té doby jsme přebrali otěže zápasu my a domácí jsme k ničemu nepustili. Ve 24. minutě jsme srovnali zásluhou Pojslíka. který výborně vybojoval míč u lajny následnou individuální akci zakončil gólovým příspěvek a tím srovnal stav utkání na 1:1. Poslední 15 minut prvního poločasu se víc nehrálo jak hrálo. Bosonohy ještě více přitlačili na pilu a tak se činil i rozhodčí, který během 5 minut rozdal tři žluté karty za ostré fauly nebo nesportovní chování.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, i když už agresivita ze strany domácích nebyla tak intenzivní. Veledůležitý okamžik přišel 64. minutě!! Po dobře zahrané standardní situaci se nejvýše dostal náš kapitán Krejčí a míč uklidil hlavou k pravé tyčce. V poslední 15. minutovce se domácí snažili všemožnými silami skórovat, několikrát byli i blízko, ale obrana s Jurajem v brance si vedla výborně a když jsme byli překonáni, tak pomohla branková konstrukce. V 85. minutě vybojoval míč na soupeřově půlce Honza Urban a vyslal Jindru do samostatného nájezdu. Jindra projevil zkušenosti a chytrým blafákem obelstil brankaře a svou silnější pravou nohou vsítil pojišťující branku a upravil tak skóre na konečných 1:3 !!

Další zápas je na plánu 12.11.2022 ve 14hodin na stadionu Sparty. Našim soupeřem je další klasický soupeř krajského přeboru SK Olympia Ráječko, se kterým se nám doma daří.

Tímto zveme všechny naše příznivce, aby nás přišli podpořit a pomohli našemu týmu ke 3 bodům.

Vaše Sparta !

Sdílejte: