I ve druhém přátelském utkání v roce 2024 tým ročníku 2010 dokázal zvítězit. FC Svratka Brno U14 – FC Sparta Brno U14. Výsledek 1:4 (0:3)

V pátek 26.1. v 18:00 hod. zahájil rozhodčí utkání Tomáš Abrahám v areálu TC Lužánky přátelské utkání našeho týmu U14 s týmem FC Svratka Brno U14.

V prvním poločase byl k vidění výborný (fyzicky náročný) dynamický fotbal z obou stran. Oba týmy se sympaticky snažily držet míč a hrát konstruktivně, kombinačně. Silného soupeře, který je momentálně (těsně) na druhém místě za MFK Vyškov v Moravskoslezské divizi starších žáku U14 se nám v prvním poločasu dařilo přece jen trochu přehrávat. Dostávali jsme se mnohem častěji do gólových příležitostí, nicméně jsme vstřelili „jen“ tři góly. Z nichž jeden ač jej uznal soupeř (míč skončil za brankovou čárou) pan rozhodčí hned neodpískal (video rozhodčí nebyl k dispozici :). Nicméně po konzultaci se soupeřem byl později z hlediska skóre uznán. Děkujeme. Naše hráče a speciálně střelce branky Nikolu Kováře toto sympatické gesto potěšilo.

Ve druhém poločase již byla trochu znát (na obou stranách) rostoucí únava z fyzicky náročného střetnutí. Hra se více srovnala. Soupeř se začal dostávat více do hry a zakončení, ale náš výborný výkon i přes únavu pokračoval a zápas jsme dotáhli do vítězného konce.
——————————————————————————————————————–
26. 1. 2024, UMT Brno TC Lužánky
FC Svratka Brno U14 – FC Sparta Brno U14
Výsledek: 1:4 (0:3)

Sdílejte: