SPARTA – FK KUNŠTÁT 6:1

Branky: Drbal, Stehlík, Hubr, Krejčí, Makiš, Hrdlička

Po velmi dobrém výkonu, jsme nedali soupeřovi z Kunštátu šanci na to, aby mohli myslet na body. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hned v 7.minutě jsme po rohovém kopu vsítili první branku utkání, když si míč ve vápně našel DRB a svým typickým způsobem umístil míč do brány. V 19. minutě si Stehla převzal míč na půlící čáře a následně utekl všem pronásledovatelům a překonal brankaře. Psala se 27.minuta utkání a Lukáš Krejčí přihrávkou „alá“ Quaresma vysunul nabíhajícího Patrika Hubra a ten 1na1 proměnil. Neuběhly ani tři minuty a radovali jsme se znova. Po rohovém kopu nejvýš vyskočil právě Krejčí a zavěsil na přední tyči. V 35.minutě bohužel fauloval Juraj hostujícího hráče ve vápně a sudí nařídil pokutový kop, který se štěstím Marek Štencl proměnil. Do kabiny se tak odcházelo za stavu 4:1.

Druhá půle z naši strany začala poněkud volněji, nicméně toho hosté nedokázali využít. 64. minuta další krásný gól. Ondřej Makiš si našel padající míč na hranici vápna a utaženou placírou uklidil míč k pravé tyči, následně jsme prostřídali a pustili na hřiště „mladou krev“. Výborným výkonem se opět uvedl Eduard Bezyk, talentovaný 18tiletý hráč z U19, který je zároveň velký příslibem do dalších sezón. Posledním šestým gólem určil konečný stav utkání Dominik Hrdlička jenž k nám přestoupil HFK Olomouc v poslední přestupový den.

Všem mockrát děkujeme za fantastickou podporu během utkání i během aktuální sezóny a zveme vás na další zápas, který tentokrát odehrajeme na soupeřově hřišti FK Mutěnice v neděli 15:30!

Sparta!

Sdílejte: