U19: Hodnocení přípravných utkání

Hodnocení výjezdu na Slovensko
( hodnotí hlavní trenér – Václav Kubíček)

Hodnocení bych rozdělil na dvě části – soustředění a turnaj.
Na soustředění jsme absolvovali 3 TJ zaměřené na taktickou přípravu a hráči absolvovali v rámci individuálního rozvoje meeting s mentálním koučem a s videokoučem řešení herních situací. Po celé dny našeho výjezdu se hráčům věnoval masér a měli jsme k dispozici kompresní kalhoty, aby mohli kvalitně regenerovat. Ve čtvrtek  jsme byli na procházce v centru BB, kde jsme zvolili nového kapitána a jeho zástupce takže máme nový LEADERSKÝ tým.

V pátek začal turnaj o pohár SNP U19 na kterém nás čekali soupeři – FC Ujpest,FK Pohronie a Dukla Banská Bystrica. Všechny týmy hrající první dorosteneckou ligu, takže skvělá konfrontace. 

První utkání jsme hráli proti FC Ujpest 0:0. Soupeř byl více na míči a diktoval tempo hry, ale my byli velmi dobře organizovaní v obranné fázi a hrozili z rychlých protiútoků. Bohužel nám chybělo trošku štěstí ke vstřelení branky.

V druhém utkání nás čekal domácí tým Dukla BB, které jsme prohráli 1:5. Výsledek je jednoznačný, ale utkání bylo vyrovnané, než nám došel dech. Soupeř nám ukázal jak se proměňují šance.

Poslední utkání jsme hráli proti FK Pohronie 2:2, ve kterém jsme ukázali obrovské emoce, intenzitu a kvalitu v kombinaci. Vedli jsme 2:1 a soupeř vyrovnal v poslední minutě utkání krásnou střelou z velkého vápna. Skončili jsme na 4.místě o skóre za FC Ujpest. Věřím, že na této akci jsme vytvořili silný základ pro splnění našich cílů.

Tomáš Landrgott (videokouč) hodnotí zápas v ČB:

Zápas proti ČB nám ukázal několik věcí.
Kluci po velmi náročném týdnu a cestování ukázali, že si dokážou sáhnout na dno a předvést velmi dobrý výkon i ve velké únavě.
Celý tým hrál velmi dobře organizovaně s čím měl velké problémy i ligový tým a nebýt sporné penalty, tak by se zápas odvíjel jinak.
Moc mě potěšilo, že se kluci snažili do zápasu přenášet věci z tréninku. Také bych pochválil střídající hráče, kteří hru oživili a zase pozvedli intenzitu hry.
Druhý gól padl už v momentu kdy všichni jeli na moral a takové góly prostě přijdou. Naopak jsme si ve druhé půli vytvořili několik zajímavých momentu a nedali penaltu.
Pokud bychom jeli do CB v plné fyzické síle, tak jsem si jistý, že bychom toto utkání zvládli vítězně!

Asistent trenéra Jindřich Stehlík hodnotí zápas proti Slovácku:

Slovácko – Sparta 2:2 (2:0)
V prvním poločase jsme nedokázali udržet střed hřiště a balón na útočné polovině soupeře.
Do druhého poločasu jsme prostřídali a kluci co nastoupili přinesli do zápasu potřebné oživení hry. Hodně nás podržel brankář, který chytnul minimálně další 3-4 góly.
Vytvořili jsme si šance a podařilo se nám po dvou pěkných akcích srovnat.
Při troše štěstí a větším důrazu ve vápně se nám mohlo podařit zápas otočit.

Kluci si opět sáhli na dno svých sil po těžkém pátečním tréninku a ukázali morálku a touhu se zápasem něco udělat až do konce.
Klobouk dolů.

Sdílejte: