Turnaj M. Vitnera – Černošice

V sobotu 14. 1. jsme sehráli turnaj v Černošicích u Prahy. Po velkých komplikacích se sestavou, kdy v pátek odpoledne nás bylo 3 + 1, jsme nakonec odjeli v klasickém turnajovém počtu 8 + 1.

Očekávali jsme kvalitní halový turnaj, za přítomnosti týmů jako 1. FK Příbram, či Bohemians 1905. Předpoklady se naplnily a právě my a tato dvě mužstva se umístila na prvních třech místech.

V překrásném areálu v Černošicích u Prahy, takový můžeme v Brně a blízkém okolí jen závidět, jsme odehráli velmi kvalitní utkání a po vynikajících výkonech, skvěle zvládnutých utkáních s Příbramí a Bohemians, jsme se radovali z našeho druhého turnajového vítězství. Nutno říct, že naprosto zaslouženě! V utkání s Bohemkou jsme prohrávali, nicméně nesmírnou bojovností avelkým tlakem jsme vyrovnali a utkání skončilo zaslouženou remízou. Po dalším kvalitním utkání Bohemky s Příbramí, které skončilo remízou, jež nám nahrávala do karet, jsme potřebovali porazit do té doby první Příbram, která měla ve svém středu nesmírně kvalitního gólmana a a moc šikovnou holčičku. Naši kluci naprosto splnili trenérské pokyny, donutili gólmana soupeře ke třem chybám, které jsme potrestali a dostali se tak do vedení 3 : 0 a utkání zcela ovládli. Pak nám stačilo pouze v posledním utkání neprohrát a mohli jsme se radovat z našeho druhého turnajového vítězství.

Opět velmi chválím chování našich hráčů jak na hřišti, tak i mimo něj. Hra měla vzrůstající tendenci a snesla opět vysoké měřítko. Chválíme a děkujeme všem!!!

Sestava: Oli, Domino, Hugo, Seba, Dominik T., Ondra, Tom, Peloš, Adam P.

Trenéři: Zliňa, Peťa

Sparta – AFK Loděnice – 4 : 0 – Oli 2, Hugo, Peloš

Sparta – Bohemians 1905 – 1 : 1 – Oli

Sparta – TJ Broumy – 6 : 0 – Oli 3, Hugo 2, Tom

Sparta – FK Komárov – 6 : 0 – Hugo 2, Adam P. 2, Oli, Ondra

Sparta – 1. FK Příbram – 4 : 1 – Domino, Adam P., Peloš, Dominik T.

Sparta – TJ Sokol Nová Ves – 13 : 0 – Adam P. 3, Seba 3, Ondra 2, Oli, Hugo, Dominik T., Peloš, Domino

Sdílejte: