Turnaj na Lamači

Na Zelený čtvrtrk jsme sehráli výborně obsazený turnaj na bratislavském Lamači. Tentokrát jsme byli schopni sestavit 2 týmy, což velmi kvitujeme, vzhledem k tomu, že je naším přáním, aby hrál každý. Počasí nám poměrně přállo – sluníčko, 10 stupňů, ale foukal nepříjemně studený vítr.

Pokud budu hodnotit hru obou týmů, převládají klady nad zápory. Samozřejmě se projevovaly naše klasické nedostatky – jako zakončení – toto musím opravdu vypíchnout. Je to náš velký deficit, přestože na tom pracujeme na každém tréninku. O to víc nás mrzí, že kluci dost šancí zahodí, ale jaksi způsobem – jak to říci… prostě blbým…

Celkově ale převažuje spokojenost – oba týmy ze sedmi zápasů pouze jednou prohrály. a jak říkám – většinu utkání jsme dominovali jak na míči, tak v aktivitě do útoku. Cením si zejména toho, že se snažíme po většinu utkání určovat tempo hry, hrajeme aktivně, jdeme do kliček a různých fines a prostě se snažíme hrát… !!! Z toho sice pramení i chyby, ale jak staré přísloví praví – „Chybami se člověk (fotbalista) učí“.

Tým Bílých ve složení Erďa, Dimo, Seba, Oli, Filip, Peloš – s tím, že na jeden zápas jsme prohodili Sebu a Chláďu z týmu rudých – ve všech utkáních ve skupině zvítězil. Zaváhali jsme pouze ve velmi dramatickém a kvalitním utkání s Akademií FC Ujpest (Maďarsko) 1 : 2 a tímto výsledkem jsme se bohužel odsoudili k celkově 2. místu. Ale jak říkám – vynikající utkání pro nás, bohužel tentokrát se smutnějším koncem.

Tým Rudých ve složení Oli C., Tobik, Fanda, Chláďa, Mirek, Adam P., Honzík, Mrnič ve skupině dvakrát vyhrál, jedenkrát remízoval a jedenkrát prohrál a stejně jako dva týmy v této skupině získal 7 bodů. Tím pádem rozhodovala minitabulka, kde bohužel se skórem – 1 skončili až na 3. místě a hráli tzv. konferenční ligu, kde již nezaváhali a velmi je proto chválíme!

Výsledky Sparta Bílá:

Sparta – MŠK Senec 9 : 0 – Oli 3, Domino 2, Dimo 2, Filip, Peloš

Sparta – FK Lamač – 2 : 1 – Filip 2

Sparta – Stars Academy – 3 : 0 kontumačně

Sparta – FŠK Vrakuňa – 6 : 0 – Filip 3, Peloš 2, Oli

Finálová skupina

Sparta – FC Žolík Malacky – 6 : 3 – Peloš 2, Oli 2, Seba, Filip

Sparat – FC Ujpest – 1 : 2 – Oli

Sparta – ŠK Bernolákovo – 5 : 0 – Filip 2, Peloš 2, Dimo

Umístění – Liga mistrů

  1. místo – FC Ujpest
  2. místo FC Sparta Brno
  3. místo FC Žolík Malacky

Nejlepší hráč turnaje – Šimon Pelikán

Nejužitečnější hráč týmu – Oliver Hirsch

Tým Rudých

Sparta – RAFC (HU) – 1 : 2 – Fanda

Sparta – FK Holice – 6 : 0 – Fanda 3, Adam 2, Tobik

Sparta – FK Slovanka pri Dunaji – 8 : 0 – Honza 2, Adam 2, Tobik, Fanda, Chláďa, Mrnič

Sparta – FC Žolik Malacky – 4 : 4 – Adam 2, Fanda, Chláďa

Konferenční liga

Sparta – FK Lamač – 2 : 1 – Honzík 2

Sparta FKM Stupava – 5 : 2 – Honzík 3, Adam 2,

Sparat – Karlova Ves – Tobik 2, Honza, mirek

Nejužitečnější hráč týmu – Tobias Tručka

Trenéři – Peťa, Zliňa


Sdílejte: