FC Svratka Brno – FC SPARTA BRNO

V dalším brněnském derby jsme chtěli odčinit poslední dvě porážky v řadě. Od úvodních minut jsme byli lepší na míči a chtěli jsme řídit tempo hry přes krajní prostory, kde je naše síla. Po dobrém tlaku jsme získali míč a ve druhé minutě zásluhou Ledňáka šli do vedení. V 10. minutě soupeř srovnal po standartní situaci, když si Radek sám míč smolně srazil do branky. Do poločasu jsme přidali další branku našim kanonýrem Jindrou, který se touto trefou vyhoupl již na 17 branek! Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první, nicméně soupeř přidal na obrátkách a tak utkání mělo velmi dobré tempo. V několika situacích nás Radek podržel výbornými zákroky a po povedené akci zvýšil na 3:1 opět Ledňák, kterému velmi prospělo vysunutí o pozici v před.

Konečný stav 1:3 vydržel až do závěrečného hvizdu a tak jsme i po druhé v sezóně slavili vítězství nad kvalitním týmem jakým Svratka Brno je.

Již v sobotu 13.5.2023 hrajeme další derby pod brněnskou přehradou proti FC Dosta Bystrc, která má prozatím velmi povedené jaro.

Děkujeme všem za podporu!

Sparta Brno!

Sdílejte: