FC SPARTA BRNO – SK SOKOL KRUMVÍŘ

Třetí zápas nám přinesl soupeře z jihu Moravy. Do utkání jsme vstupovali se sérií dvou jarních vyhraných zápasů za sebou a potřebovali jsme tento počin poprvé v sezóně přesunout na výhry tři.

V úvodních minutách prvního poločasu jsme měli ze hry více my, následovaly neproměněné šance a soupeř se tak začal zvedat a vystrkovat drápky. V 11. minutě to už ale přišlo! Kapitán Kuba Krejčíř napřáhl z 18 metrů a nedal hostujícímu brankaři sebemenší šanci. Od poloviny poločasu se Krumvíř stal víc jak vyrovnaným soupeřem a v určitých momentech měl blízko ke skórování, avšak buď minul nebo jej vychytal Juraj.

Do druhého poločasu Krumvíř nasadil zraněného ostrostřelce Ondrouška a to vedlo ještě k vyšší aktivitě hostí, která vyústila ke srovnání skóre. Zrovna v okamžiku, kdy se soupeř nadechoval nám uštědřit druhý gól a upřímně říci byl v této fázi lepším týmem, jsme povedenou akcí soupeře zaskočili a Tomáš Košut vsítil jsme gól na 2:1.

Následných 30minut byl opravdový boj o body, které i díky pracovitosti a zodpovědné hře zůstaly všechny na Spartě. Díky tomu jsme se posunuli na třetí příčku v tabulce.

Další utkání je již v pátek 7.4.2023 v 11:00h proti FC Kuřim na domácím hřišti.

Díky všem za podporu Sparta!

Sdílejte: