Turnaj Skuteč

Hned následující den po našem turnaji v Měníně jsme vyrazili na turnaj do Skutče, kde jsme na podzim byli velmi úspěšní a vyhráli první místo.

Po počátečních problémech se sestavou se nám nakonec podařilo složit dvě plnohodnotné čtverky. Soupeři ve skupině nám byli dva účastníci Planeo cupu a to SK Nemošice a TJ Svitavy. Mimo jiné jsme se postavili i kvalitním týmům Chrudimi či Rychnova nad Kněžnou. Celým turnajem jsme prošli bez zaváhání, kluci podali velmi kvalitní a zodpovědný výkon, doplněný extrémním nasazením a silnou vůlí vyhrát. Velmi si cením přístupu, chování – asi nám hala ve Skutči svědčí 🙂 – a toho, jakým způsobem se kluci prezentovali nejen na hřišti, ale i mimo něj. Opravdu předvedli nezměrnou vůli a touhu po vítězství. A i když jsme několikrát prohrávali, dokázali kluci utkání vždy otočit ve svůj prospěch.

Jsem velmi potěšen tím, že vpodstatě stejná sestava v rozmezí 24 hodin podala velmi kvalitní výkony, za celé dva dny ani jednou neprohrála a prezentovala se takovým způsobem, na který jsme jako trenéři velmi pyšní!!!

Je nesmírně důležitě a pro nás obrovsky cenné, jakým způsobem se borci vypořádávají s tlakem, který na sebe kladou díky výsledkům, jaké dělají. Myslím, že pro osmileté chlapce je velmi složité se soustředit na každý zápas a pracovat v něm tak, aby byli úspěšní.

Hráváme často se soupeři, kteří nás již znají, jsou na nás nachystáni… proto se stane, že prohráváme – přesto jsme schopni utkání v naprosté většině otočit. Jsou a ještě nějaký rok budou, to stále jen děti, proto jsme na ně opravdu hrdí!!!

Budeme se snažit, aby to tak zůstalo i nadále!!!

Sestava: Hugo, Seba, Šmýďák, Domino, Dan, Oli, Adam P., Erďa, Tobi

Trenéři: Zliňa, Peťa

Sparta – Vysoké Mýto – 6 : 0 – Oli 3, Domino, Erďa, Adam P.

Sparta – Nemošice – 3 : 2 – Oli, Adam P., Hugo

Sparta – Svitavy – 3 : 0 – Oli 2, Šmýďák

Sparta – Rychnov nad Kněžnou – 5 : 1 – Oli 2, Adam P. 2, Tobi

Sparta – Chrudim – 4 : 1 – Hugo, Adam P., Šmýďák, Erďa

Nejlepší hráč: Oliver Hirsch, FC Sparta Brno

  1. místo: FC Sparta Brno
  2. místo SK Nemošice
  3. místo Rychnov nad Kněžnou

Sdílejte: