Kvalifikace Planeo cup 2022/23

5. 10. jsme se zúčastnili kvalifikace na nejprestižnější turnaj v republice – neoficiální mistrovství ČR. Bohužel jsme skončili na prvním nepostupovém, tedy 4. místě. Považuji to za náš první velký neúspěch… zároveň nám to nastavilo zrcadlo, s jakými hráči dále pracovat, co vše je potřeba zlepšit a jakým směrem se ubírat.

Sestava: Honza, Hugo Seba, Loty, Peloš, Šmýďák, Dominik, Dan, Adam, Dimo

Trenéři: Peťa, Zliňa

FC Sparta – FK Hodonín – 4:1 – Hugo 3, Peloš

V prvním utkání jsme porazili mužstvo, které skončilo na 3. místě. Utkání nebylo z naší strany úplně kvalitní, nicméně díky bojovnosti jsme zvítězili.

FC Sparta – TJ Spartak Hluk – 3:2 – Loty, Dimo, Hugo

Větší část utkání jsme prohrávali, nicméně obrat z 1:2 na 3:2 jsme dokonali v posledních dvou minutách zápasu.

FC Sparta – ČSK Uherský Brod – 1:3 – Hugo

V tomto zápase jsme do soupeře po celé utkání doslova bušili, soupeř v podstatě třikrát nakoplmbalon za naši obranu, kde číhal jejich útočník a dostali jsme 3 góly. sypu si popel na hlavu – takticky jsme měli vést utkání jinak…

FC Sparta – FC Slovácko – 1:6 – Šmýďák

Pozdější vítěz celé kvalifikace nás zcela jednoznačně rozdrtil a dominoval v celém utkání.

FC Sparta – SK HS Kroměříž – 4:4 – Hugo 2, Šmýďák, Dimo

V tomto utkání jsem sestavu stáhl na 6 hráčů s cílem udržet si naději na postup. Vedli jsme 4:2, nicméně po dvou naprosto zbatečných chybách brankáře Honzíka srovnal soupeř na 4:4 a tímto poměrem utkání i skončilo.

FC Sparta – SK Sigma Olomouc – 3:3 – Peloš, Loty, Šmýďák

Vrátili jsme se k rozestavení na dvě čtverky – opět jsme vedli o dva góly 3:1, po dvou opět nepochopitelných chybách, tentokrát brankáře Huga, soupeř srovnal na 3:3 a tím nám definitivně uzavřel cestu do závěrečných bojů Planeo cupu…

FC Sparta – SK Líšeň – 3:0 – Dan 2, Peloš

V závěrečném, již nic neřešícím utkání, jsme porazili Líšeň 3:0.

Končíme tak tedy na již zmíněném 4. – tedy nepostupovém místě a budeme se soustředit na co nejlepší zkvalitnění hry, kádru a úspěchů v turnajích, které budeme absolvovat v podzimním i zimním období po celé ČR.

Sdílejte: