Bogy cup – Orechová Potoň

15. 10. jsme se zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje nedaleko Bratislavy. Na nádherně upravených travnatých hřištích jsme s bilancí 8 výher a jedné prohry skončili na sympatickém 3. místě.

Setkali jsme se soupeři úplně jiného kalibru, než jsme zvyklí v našich podmínkách. Ostré zákroky, někdy překračující hranici fotbalu kategorie U9, nenálonnost rozhodčích i protihráčů. Nicméně považuji turnaj za skvělou průpravu k dalšímu rozvoji našich kluků. Zkušenost vynikající, je nutné se přizpůsobit jinému stylu fotbalu. Jsem na kluky pyšný – neobjevilo se jediné oplácení, či nějaké excesy z naší strany!

K samotným utkáním – v podstatě o našem 3. místě rozhodlo 1. utkání s Fénix Nové Zámky, kdy soupeř, ač měl deset hráčů do pole střídal pouze 5 až 6 a hrál stylem nakopávaných míčů na své dva urostlé útočníky. Díky systému turnaje jsme hráli i po dalších osmi výhrách pouze o 3. až 4. místo.

Sestava: Honzík, Šmýďák, Seba, Hugo, Adam. Lioty, Dominik, Peloš, Dan, Urbis

Trenéři:Zliňa, Peťa

FC Sparta – Fénix Nové Zámky – 2:3 – Hugo, Šmýďák

FC Sparta – Petržalka U9 „B“ – 5:1 – Adam, Urbi, Dan, Hugo, Loty

FC Sparta – Kalinkovo – 4:3 – Hugo 3, Loty

FC Sparta – DAC Dunajská Strada – 4:2 – Peloš 2, Urbi, Seba

FC Sparta – Orechová Potoň „A“ – 7:0 – Loty 2, Peloš, Hugo, Urbi, Seba, Dan

FC Sparta – FK Holice – 12:0 – Adam 2, Loty 3, Urbi 3, Šmýďák 2, Hugo, Peloš

FC Sparta – Petržalka U8 – 17:0 – Seba 4, Urbi 3, Loty 3, Dan 2, Dominik 2, Peloš 2, Adam

Utkání o 3. místo:

FC Sparta – Malé Dvorníky – 5:1 – Hugo 2, Adam, Dan, Peloš

Největší radost mám z toho, že nás po turnaji zastavovali rodiče i trenéři protihráčů a chválili nás, jaký fotbal jsme hráli, jak máme slušné a šikovné hráče – to mě těší opravdu nejvíc!!!

Děkujeme, ternéři!

Sdílejte: