FC SPARTA BRNO – SK LÍŠEŇ B 1:3

Necelý týden po vydařeném utkání v Lednici, jsem doma přivítali SK Líšeň B. První poločas jsme sehráli velmi dobře a po šancích na obou stranách se odcházelo do šaten za stavu 0:0. Utkání ovlivnilo několik špatných rozhodnutí HR, který několikrát náš tým svým výrokem poškodil a to nejvíce v 41´minutě, kdy měl být vyloučen hostující hráč.

Druhá půle, už nebyla z naši strany vůbec dobrá, hosté se dostávali stále více do šancí a kontrolovali hru. Bohužel první gól jsme soupeři opět nabídl po naši hrubé chybě u vápna. Druhý gól jsme obdrželi po rychlém brejku a našem neobsazení pravé strany, odkud byla vstřelena branka. Utkání jsme ale dokázali zdramatizovat a to po hezkém obstřelu zdi z PK, který zahrával Honza Urban. Následný náš „tlak“ hosté využili a opět z brejkové situace udeřili a stanovili tím konečný stav utkání na 1:3.

Nezbývá než se z této porážky co nejrychleji otřepat a soustředit se na další utkání, které bude určitě velice těžké a emotivní. Soupeřem bude FC Svratka Brno a to již v sobotu ráno 10:30 na jejím hřišti.

Děkujeme fanouškům za podporu a jdeme za třemi body !

Sparta.

Sdílejte: