Třebíč Open 2022 (U9, U10 a U11)

V uplynulém víkendu (18.-19. 6. 2022) se naše U9, U10 a U11 kategorie zúčastnili mezinárodního turnaje Třebíč Open. Krásné počasí, perfektně připravené sportoviště a hlavně kvalitní soupeři slibovali 2 dny toho nejlepšího fotbalu. Kategorii U9 měla možnost změřit síly s věhlasnými týmy Sporting Lisabon a Paris Saint-Germain FC

U9

U11

Sobotní část turnaje patřila rozřazení do nedělních bojů o umístění. Potkali jsme se postupně s týmy: SK FŠ Třebíč 2, SK Dynamo České Budějovice, FC ŠTK Šamorín, Senec Football Academy a FK Hodonín. Po 3 výhrách a 2 porážkách (se Sencem a pozdějším suverénním vítězem z Českých Budějovic) jsme postoupili do stříbrné skupiny (boj o 7.-12. místo)

V neděli nás čekali tito kvalitní soupeři: FC Tempo Praha, SK FŠ Třebíč 1, FC Vysočina Jihlava, Inter Bratislava 1 a Inter Bratislava 2. 2 těsné prohry a 3 remízy nás nakonec odsoudili na celkové 11. místo. Bohužel hned ve 2. zápase si Otto Touška při souboji v pokutovém území zlomil ruku tak nepříjemně, že se na několik minut zastavila část turnaje a čekalo se na příjezd záchranky. Zranění bylo velice nepříjemné a všichni Ottovi při opouštění hřiště na nosítkách tleskali ve stoje!!!. 

Celkové 11. místo z 24 týmů z Čech a Slovenska je určitě pozitivní výsledek na konec sezóny. 

Sdílejte: