Velikonoční soustředění Všeradice

Přímo z turnaje v Bratislavě jsme odcestovali na soustředění do Všeradic u Berouna. Po večeři jsme do pozdních večerních hodin důkladně diskutovali o turnaji, který jsme ten den odehráli – hahaha.

První den ráno jsme po snídani absolvovali s dětmi dvouhodinový trénink, tatínci zahráli na vedlejším hřišti nohec a maminky vyrazily na procházku. Po obědě následoval odpolední klid a v 16 hodin jsme odehráli přátelák s místními Všeradicemi, rozděleni na týmy Býlých a Rudých, třikrát každý s každým po 10 minutách. V podvečer na místním minigolfovém hřišti hledaly děti Velikonoční balíčky, pak následovala večeře a oslava narozenin Oliverka Hirsche. Ve 22 hodin večerka pro děti… My dospělí jsme měli volnou zábavu a ti více otrlí vyrazili na místní lidovou zábavu – haha. Shrnuto suma sumárum – fantastický den!!!

Druhý den na soustředění.. nádhera, paráda…To, jaká partia lidí se tady sešla je naprosto bombastické – jak děti, tak rodiče spolu vytvořili výborný kolektiv, který si celou akci užíval!!! Dopoledne děti absolvovaly pohybové cvičení pod vedením místní lektorky, odpoledne byl výlet na Karlštejn, večer pod umělým osvětlením souboj rodiče X děti.

Třetí a poslední den na našem minisoustředění trénink a trénink a večer opět zápas, tentokrát pouze proti tatínkům.

Závěrečné hodnocení od všech – BYLO TO STRAŠNĚ FAJN!!! Děkujeme za to, jaká se zde sešla partyja rodičů i dětí!!!

Sdílejte: