Zámecký turnaj Všeradice

Naše druhá polovina (fantastické, že toto můžu napsat!) odehrála turnaj ve Všeradicích u Berouna. V areálu místního pivovaru, kde jsou dvě hřiště s umělou trávou, jsme začli utužovat kolektiv již v sobotu navečer. A musíme říct, že „utužování“ bylo strašně fajn!

V neděli ráno jsme tak nastoupili k zápasům lehce unaveni jednak změnou času a také pozdní večerkou, nicméně větší potíž, než večerní párty, nám činilo velmi úzké hřiště a nízký vlas koberce. Ale jak já říkám – vypořádání s nekomfortními podmínkami nás opět posouvá výš… Rozjížděli jsme se pomalu, ale naše výkony měly vzestupnou tendenci. V systému každý s každým a díky vývoji zápasů bylo nasnadě, že poslední zápas bylo „finále“, kdy nám stačila i remíza k tomu, abychom turnaj ovládli. dokonce se nám podařilo i vsítit první gól, nicméně v posledních dvou minutách jsme obdrželi dva slepené góly a díky tomu skončili celkově druzí.

Nemůžeme ale nikomu nic vyčítat – nutíme děti neustále hrát, vymýšlet herní situace, kličky, kreativitu, zkoušet jeden na jednoho… tentokrát se nám to bohužel vymstilo. Soupeř byl – a to nepřeháním – dvakrát na naší polovině a vsítil dva góly tak, že chlapci z týmu Plzně prostřelili našeho gólmana. Nevadí, i tak chválíme jak předvedenou hru, tak chování našich dětí!

Děkujeme za pochvaly na náš styl hry, pracujeme dál, ať jsme lepší a lepší…

Sestava: Oli, Fanda, Erda, Mirek, Chláďa, Dimo, Domino, Adam P.

Trenéři: Zliňa, Peťa, Jirka

Sparta – SK Cembrit Beroun – 2 : 0 – Oli, Adam

Sparta – FK Motorlet Praha – 4 : 0 – Fanda 2, Oli, Adam

Sparta – FK Všeradice 1932 – 2 : 0 – Domino, Fanda

Sparta – FK Krnov – 3 : 1 – Dimo, Oli, Chláďa

Sparta – SK Petřín Plzeň – 1 : 3 – Oli

  1. místo – SK Petřín Plzeň
  2. místo – FC Sparta Brno
  3. místo – FK Krnov
Sdílejte: