FC SPARTA BRNO – FK SK BOSONOHY

První jarní „ostré“ utkání k nám dojel tradiční soupeř krajského přeboru, který přes zimu doplnil svoje mužstvo o pár nových kluků a tak se bylo na co těšit, i v návaznosti toho, že se před zápasem nacházeli na poslední příčce a tak potřebovali uhrát nějaké body.

Nicméně jsme naši poctivou a důslednou hrou soupeře od začátku přehrávali, byli lepší na míči a zaslouženě šli po 4minutách do vedení zásluhou našeho nejlepšího střelce Stehlíka. Soupeř se snažil a připravil si pár pokusů překonat naši defenzivu, ale Radek v bráně byl ve svých zákrocích jistý a vždy nás podržel.

Další gólový příspěvek si ve 36.minutě po standartní situaci připsal Martin Skočovský, který tak navázal na výbornou přípravu a odehrál zápas na vysoké úrovni. Poslední hřebíček do rakve jsme Bosonohám dali v 60.minutě, kdy po pěkné akci opět skóroval již DVÁNÁCTIGÓLOVÝ Jindra a stanovil tak konečné skóre na 3:0.

V zápase se v našem týmu představili i nové tváře, které nám dodali zase více různých variant složení kádru a větší konkurenci na daných postech.

Následující víkendový zápas odehrajeme derby „brněnských S“ v sobotu 15:00h na Vojtově ulici proti SK Moravská Slavia Brno

Díky za podporu!

Sdílejte: