Triangl za Lužánkami

Hned následující den po sobotním přáteláku s Líšní jsme odehráli velmi kvalitně obsazený miniturnaj. Soupeři nám byli FC Zbrojovka Brno, SFC Opava a FK Pardubice.

Hráli jsme ve formátu 5 + 1, dvakrát 20 minut, každý s každým – tedy tři zápasy, které následovaly ihned po sobě.

Nutné podotknout, že všechna mužstva měla dvě pětky + gólmani, my, jako jediní (sem patří smutný smajlík), jsme měli pouze tři hráče na střídání a to dva z širšího kádru + jeden z ročníku 2015.

První utkání jsme sehráli se Zbrojovkou. Bylo poměrně vyrovnané, nicméně Zbrojovka si udržovala stále mírný náskok a utkání kontrolovala. A nutno říct, že v něm i ve větší části dominovala. Přesto jsme byli důstojným soupeřem.

FC Saprta Brno – FC Zbrojovka Brno – 6 : 9 – Oli 4, Hugo, Loty

Druhé utkání jsme sehráli s Opavou – zde jsme předvedli velmi kvalitní výkon, podpořený nesmírnou bojovností a obrovskou touhou vyhrát. Kluci podali naprosto fantastický, až bych řekl heroický výkon – smekám před nimi!!! Zaslouží obrovskou pochvalu!

FC Sparta Brno – SFC Opava – 10 : 8 – Loty 4, Oli 2, Šmýďák, Peloš, Seba, vlastní

V rychlém sledu následovalo třetí utkání s Pardubicemi. V podstatě v bleděmodrém, to stejné hodnocení jako předchozí zápas – heroický, fantastický, vanikající, bojovný výkon!!! Utkání jsme prohrávali, nicméně kluci ho otočili a zvítězili.

FC Sparta Brno – FK Pardubice – 7 : 6 – Oli 4, Peloš 2, Loty

Celkově hodnotím tento miniturnaj jako extrémně kvalitní a náročný. Kluci se vypořádali jak s formátem 5 + 1, na které nejsme ještě úplně zvyklí, se silnými soupeři i s nízkým počtem hráčů, jež jsme měli k dispozici.

Takže ještě jednou – CHVÁLÍM, CHVÁLÍM, CHVÁLÍM!!!

Sestava: Hugo, Peloš, Seba, Šmýďák, Oliver, Dan, Adam P., Dominik, Loty

Trenéři: Zliňa, Peťa

Sdílejte: