ÚSPĚŠNÁ MLÁDEŽ!

Celorepubliková akce pro mládežnické kategorie od U8 po U13, to je PLANEO cup.

Již 11.ročník se rozehrál na začátku září předkoly v jednotlivých kategoriích a v tomto týdnu proběhly poslední kvalifikace na finálové turnaje, které se uskuteční v roce 2023.

První úspěchem naší mládeže bylo, že všech šest kategorií se dostalo do závěrečné kvalifikace ze které se postupuje na finálové turnaje. Nakonec z šesti možností se kvalifikovaly na finálové turnaje čtyři kategorie a to přípravkářské U8, U10 a U11 a žákovská U13.

Bylo by dobré zmínit i dvě naše kategorie, kterým se vysněný postup do finále nepovedl. Přípravce U9 pod vedením trenérů Zlínského a Matouška postup unikl o jeden bod a žákovské U12, která obsadila v kvalifikaci sedmé místo. I přesto obou kategoriím děkujeme za skvělou reprezentaci klubu.

Celkově je to obrovský úspěch pro náš klub a posunutí laťky z letošního ročníku, kdy jsme díky třem kategoriím ve finálových turnajích nakonec obsadili celkově – fantastické 10.místo v součtu všech věkových kategorií v republice a byli jediný neligový klub v první desítce!

GRATULACE všem trenérům, poděkování rodičům a těšíme se na lednový online losování…..

kat. U13 r.2010
kat. U11 r.2012
kat. U10 r.2013
kat. U8 r.2015
Sdílejte: