FK Mutěnice – FC SPARTA BRNO  2:1

Branka: Stehlík

Do nedělního zápasu jsme nastupovali s přesvědčením, že musíme do Brna dovést všechny body a udržet se v kontaktu s týmy s popředí tabulky. Avšak realita byla úplně jiná. Již od začátku zápasu jsme nehráli aktivně, výměna míčů byla pomalá a pohyb bez míče neexistoval. Po zásluze nás soupeř potrestal a po velice bizarním gólů šel soupeř do vedení. Vedení si Mutěnice udržely cca 5 minut, kdy byl na správném místě Jindra a svou zarputilostí a chtíči po gólu zboural všechno co mu stálo v cestě a odražený míč dorazil do sítě. Další dvacet minut druhého poločasu jsme již začínali naše mužstvo poznávat, do poločasu jsme však další branku nepřidali.

O poločase v kabině jsme si řekli, že musíme navázat na druhou polovinu poločasu a na domácí aktivně vlítnout, být dominantní na míči. Realita? První střela na bránu na začátku poslední desetiminutovky. Druhý gól jsme inkasovali ze standartní situace, která se rozehrávala z půlícího kruhu. Bránění standardky vlastně žádné nebylo, a tak Mutěnice v poklidu nejdřív vyhráli jednu hlavu, následný prodloužený míč našel útočícího stopera a ten mezi třema našema hráčema v poklidu míč uklidil hlavou vedle Radka. V závěru zápasu jsme si vytvořili „tlak“ nicméně nemohoucnost vstřelit gól, individuálně se prosadit 1na1, zpracovat si míč a následně přesně přihrát nás stálo minimálně vyrovnání.

A tak po našem katastrofálním výkonu jsme odjížděli z jihovýchodu Moravy bez bodu. Již tuto neděli sehrajeme zápas s FC Boskovice a pokud budeme hrát, tak jako s Muťkama, tak nárok na tři body nemáme ani náhodou. Doufejme, že kluci zvednou hlavy a předvedou diametrálně odlišný výkon!

Díky za podporu Sparta !

Sdílejte: