Triangl Slovácko

Týmy: FC Slovácko, Baník Ostrava, FC Sparta Brno

  • utkání hrána 2×20 min

Sestava: Honzík – Lotar, Hugo, David + hostující Dimo, Erďa, Fanda

Trenéři: Zliňa, Kuba

K odehrání trianglu na Slovácku jsme odjeli ve značně okleštěné sestavě. Z důvodu dovolených, či jiných aktivit, jsme zápasy absolvovali pouze se čtyřmi „našimi“ hráči. Naši soupeři sestavili každý dvě mužstva po osmi hráčích, nutno podotknout, že s námi hráli – dle slov svých trenérů – ty lepší osmičky.

Slovácko – Sparta – 9:9 – Loty – 3, Erďa, Fanda – 2, Hugo – 3

  • V první třetině utkání jsme jasně dominovali, poté se hra vyrovnala, až v posledních 10 minutách Slovácko otočilo skóre a my jsme vyrovnali až dvě minuty před koncem. Chlapce chválím, podali lehce nadprůměrný výkon, jelikož jsme spolu v této sestavě hráli poprvé, mírně vázla kombinace, nicméně kluci se velmi snažili…

Baník – Sparta – 18:4 – Hugo – 3, Dimo

  • S týmem Baníku jsme od začátku prohrávali, šlo o jednoznačný zápas a když se k tomu přidal i famózní výkon brankáře Ostraváků, kdy kdyby jeho nebylo, mohlo utkání skončit daleko menším rozdílem. Chytil nejméně osm tutových šancí. Nicméně PŘESTO CHLAPCE VELMI VELMI CHVÁLÍM, bojovali do poslední minuty i když hráli v podstatě 80 minut v tahu a prakticky v pěti lidech. Nikdo neplakal, nevztekal se, nechoval se škaredě, zákeřně nefauloval, či jinak negativně neprojevoval své emoce.

Poděkování patří také rodičům za jejich celozápasovou podporu.

Děkujeme – trenéři

Sdílejte: